Bliv ringet op!

Har du spørgsmål omkring din kommende hjemmeside, webshop eller lign., eller ønsker du blot at høre yderligere omkring dine muligheder?

Udfyld formularen her under eller kontakt os hér. Du vil blive ringet op inden længe!

Navn: (Kontaktperson / Firmanavn)

Telefonnummer:

Evt. besked (fx træffetider, emne osv.):

Hvordan bliver din hjemmeside skabt?

Uanset størrelsen på dit projekt kan du være helt sikre på én ting: Vi giver os fuldt ud, for at sikre din tilfredshed og maksimal kvalitet på al arbejde vi leverer!

Du behøver ingen teknisk viden, for at vi kan hjælpe dig. Læs mere detaljeret herunder om hvordan det forløber.

01

Introduktionsfasen

Sammen indleder vi en uforpligtende korrespondence, hvor vi først og fremmest får afstemt jeres forventninger til den kommende hjemmeside. Hvad er det ultimative formål med hjemmesiden, og hvad ønsker I at få fremhævet omkring jeres virksomhed?

Har I behov for en almindelig hjemmeside, eller har I behov for at sælge produkter via en webshop? Det kan også være I har specielle ønsker, eller at I allerede kender til nogle hjemmesider som I ønsker at vi skal lade os inspirere af.

Slutteligt vil vi i introduktionsfasen også præsentere jer for de mange muligheder i vores CMS-systemer, som gør at I let og enkelt kan opdatere informationer på hjemmesiden selv.
02

Planlægning

Vi finder derefter ud af I hvor høj en grad vi skal varetage projektet. Vil I for eksempel selv stå tekstforfatning, eller har I selv én som vil udarbejde de grafiske elementer?

Ligeledes finder vi ud af om hjemmesiden fremadrettet skal være på vores servere imod et mindre månedligt beløb, eller om I også selv vil stå for denne del.
03

Evaluering

Vi evaluerer alle de informationer vi har samlet hidtil, og sikrer os at vores forventninger er afstemt. Når alle de praktiske detaljer er på plads, påbegyndes den indledende design-fase.

I vil få et estimat på hvor længe det vil tage inden vi har et slutresultat, medmindre vi på forhånd har aftalt en fast deadline hvortil I skal bruge hjemmesiden.
04

Midtvejs

Undervejs vil vi naturligvis holde en løbende dialog frem og tilbage. Der vil med al sandsynlighed komme spørgsmål fra vores side, for at sikre at vi fortsat er på vej mod det perfekte slutresultat. Ligeledes kan I måske have gjort jer nogle tanker undervejs, omkring nye eller eksisterende elementer på siden som I ønsker tilpasset anderledes.

Husk at vi er til for jer, og ingen spørgsmål er for små!
05

Slutfasen

I slutfasen vil vi have en hjemmeside som tilnærmelsesvis ligner det resultat vi vil hen imod. Vi går siden igennem sammen, og sikrer at der ikke er fejl i teknik, tekst eller billeder inden den endelige lancering.

Hvis det ønskes vil I få en endelige instruktion I at anvende hjemmesides CMS-systemer, hvis I selv ønsker helt eller delvist at opdatere hjemmesidens informationer i fremtiden.

Med os kommer du sikkert i mål!

Store eller små projekter - vi kan det hele.
Fortæl os hvad du skal bruge hjælp til, og lad os tage en uforpligtende dialog sammen!

TOP