Bliv ringet op!

Har du spørgsmål omkring din kommende hjemmeside, webshop eller lign., eller ønsker du blot at høre yderligere omkring dine muligheder?

Udfyld formularen her under eller kontakt os hér. Du vil blive ringet op inden længe!

Navn: (Kontaktperson / Firmanavn)

Telefonnummer:

Evt. besked (fx træffetider, emne osv.):

En hjemmeside er ikke bare en hjemmeside!

Er du nysgerrig på de mange fordele ved at vælge Nitea Webdesign som din leverandør?

Hos Nitea Webdesign får du:

Responsivt Design

…betyder at hjemmesiden automatisk tilpasser sin størrelse efter det medie den bliver vist på. Det er et absolut must når vi skriver 2016, og du opnår optimal brugervenlighed, uanset om folk ser den fra mobil, tablet eller computer.

Et responsivt layout er nemmere at vedligeholde, og sikrer at det er nemt at finde den relevante information. Vi designer udelukkende responsivt!

Support

Vi står altid klar med support til vores kunder. Det gælder både før og imens et projekt er undervejs. Hvis du selv ønsker at lave små ændringer på din færdige hjemmesider, vejleder vi også gerne hér.

Du har naturligvis også mulighed for at købe en aftale om fremadrettet support, hvis du ønsker at vi helt eller delvist skal varetage områder som vedligehold, sikkerhed og opdateringer. Så er du sikret at din hjemmeside altid kører som tiltænkt, hvis du ikke selv har tiden eller evnerne.

Brugervenlighed

Selv folk helt uden viden om hjemmesider, vil med en kort introduktion kunne ændre mange elementer selv på de sider vi skaber. Alle vores hjemmesider er skabt i et såkaldt CMS (Content Management System), hvor man visuelt og uden større erfaring kan tilføje, ændre og slette fx tekst, billeder og artikler fra ens hjemmeside helt selv.

Det gør dit liv meget nemmere, hvis du selv ønsker at være en aktiv del af din hjemmeside. Kontakt os endelig hvis du er i tvivl!

Kreativitet

Uanset om du har en konkret idé eller ér på bar bund, så hjælper vi dig i mål. Hvis du skal bruge en ny online identitet, så træk endelig på al vores viden omkring hvordan man promoverer sig bedst indenfor din branche. Alternativt lytter vil altid velvilligt til dine idéer og tanker, og bringer dem til livs.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en 100% uforpligtende snak, hvor vi sammen finder ud af hvordan dine behov løses.

Ingen Binding

Vores kernefokus er din nye hjemmeside! Alt hvad vi laver vil altid være til din fulde disposition når et projekt er afsluttet. Du vil aldrig være bundet af et hosting- eller supportabonnement, og ønsker du din hjemmeside flyttet til din egen webudbyder hjælper vi gerne til!

Hvis du derimod ønsker en komplet pakke med alt inkluderet, så er vi sikre på at vi kan lave en af markedets skarpeste priser på en alt-i-én løsning.

SEO (Search Engine Optimization)

Hvor ofte benytter du en søgemaskine, når du leder efter indhold? Svaret er sandsynligvis: Ofte. Det samme svar vil dine kunder med al sandsynlighed have, og derfor er det at få sin side synlig på søgemaskiner som fx Google essentielt.

Alle vores hjemmesider opfylder altid en lang række tjekpunkter i forhold til generel SEO-optimering, så du allerede dér vil være et skridt foran alle konkurrenter der ikke har taget samme forholdsregler.

Med os kommer du sikkert i mål!

Store eller små projekter - vi kan det hele.
Fortæl os hvad du skal bruge hjælp til, og lad os tage en uforpligtende dialog sammen!

TOP