Bliv ringet op!

Har du spørgsmål omkring din kommende hjemmeside, webshop eller lign., eller ønsker du blot at høre yderligere omkring dine muligheder?

Udfyld formularen her under eller kontakt os hér. Du vil blive ringet op inden længe!

Navn: (Kontaktperson / Firmanavn)

Telefonnummer:

Evt. besked (fx træffetider, emne osv.):

Hjemmesider - Webshops - Grafisk Design - Video/Animation

Vi kan varetage mange typer projekter, og du er altid velkommen til at kontakte os hér for et uforpligtende tilbud.

Hjemmesider

Vi skræddersyer din nye hjemmeside, så dine budskaber kommer til at stå knivskarpt for alle besøgende. I kan naturligvis helt selv bestemme indholdet, men vi byder gerne ind med vores erfaring for at sikre det optimale resultat.

Den typiske hjemmeside indeholder et klart overblik over hvilke ydelser din virksomhed tilbyder, samt hvornår og hvordan I kan kontaktes. Det essentielle ér at dine kunder med det samme ved hvordan du kan hjælpe dem videre.

Læs her om alle fordelene ved at vælge en hjemmesideløsning fra Nitea Webdesign.

E-Commerce / Webshop

Sidste år handlede 3,4 millioner danskere på nettet - det svarer til mere end halvdelen af Danmarks befolkning! Hvis du ikke allerede har andel i dem, så er det absolut ikke for tidligt at få begyndt.

Er du nystartet virksomhed eller har du i forvejen et produktsortiment som du ønsker promoveret online? Med en webshop kan du let og enkelt sælge dine ydelser og varer online. Vi hjælper dig i mål med en komplet løsning, og står klar med råd og vejledning omkring vareoprettelse, betalingsløsninger mm.

Nysgerrig? Hér kan læse hele processen omkring hvordan din nye side skabes.

Grafisk Design / Tryksager

Hos Nitea kan vi hjælpe med andet end blot hjemmesider. Vi står altid til rådighed omkring grafiske opgaver, hvor vi gerne hjælper til med at udarbejde fx: Logoer, bannere, plakater, visitkort og lignende.

Gennem vores samarbejdspartnere kan vi også stå for de endelige tryksager, hvis I ikke selv ønsker at varetage denne del.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Video / Animation

Har I meget at fortælle, men ikke lang tid til at fortælle det? Så kan en kort film eller animationsvideo være den løsning I har brug for.

Skær lynhurtigt igennem med en visuel præsentation. Det kan være af et nyt koncept, en handelsproces eller en helt ny platform. Langt de fleste på internettet har rygende travlt - korthed og klarhed er derfor essentielt!

Kunder vil typisk være mere tilbøjelige til at vælge en kort præsentationsvideo, i forhold til at læse en lang og indviklet tekst. Samtidigt er det både nemmere og hurtigere, at forklare produktets egentlige kernepunkter på et letforståelig måde.

Med os kommer du sikkert i mål!

Store eller små projekter - vi kan det hele.
Fortæl os hvad du skal bruge hjælp til, og lad os tage en uforpligtende dialog sammen!

TOP